Boka tid
Extravagant klippning från Victor Noblesse Logo

Hur fungerar Cryo T-Shock?

Med hjälp av temperaturskiftningar kan Cryo T-shock påverka det behandlade området på cellnivå. Genom den senaste tekniken inom kryoterapi där kombinationen av hypertermi (värme) samt kryoterapi (kyla) tillsammans försiktigt och gradvis avlägsnar fett, eliminera celluliter och ge en fastare hud med god lyster.

När du går ner i vikt minskar fettcellerna i storlek men stannar kvar i kroppen och har därför stor potential att åter öka i storlek. Cryo T-Shock har fördelen att den förstör och eliminerar fettcellerna i de behandlade området och transporterar naturligt bort de döda fettcellerna genom lymfsystemet, blod och urin. Fettceller är mer sårbara för effekterna av kryoterapi jämfört med andra vävnadstyper. Maskinen hjälper även till att stimulera huden och vävnaden.

Behandlingen påskyndar all cellaktivitet i området och har visat sig vara ett mycket effektivt sätt att eliminera fett lokalt samt att tona kroppen.

En typisk session varar från 15-30 minuter. Huden värms i några minuter med hjälp av enhetens hypertermiska värmesystem följt av en stadig kylning som är nyckeln till att eliminera fettvävnad.

Fettceller kommer naturligt att dö när de utsätts för temperaturer mellan -5º och 8º Celsius.