Boka tid
Aida – Salongsansvarig

,

Aida – Wella Master Color Expert

HUR LÄNGE HAR DU VARIT FRISÖR?

Jag har arbetat som frisör i mer än 20 år. Allt började i Växjö där jag gick min gymnasieutbildning och även tog mitt gesällbrev. Strävan efter mer utveckling gjorde att jag tog mig till Göteborg och det var även här som jag tog mitt mästarbrev.

Under åren har jag även genomgått ett flertal fortbildningar både i Sverige och utomlands bl.a. inom färg, klipp, maskinklipp, löshår och smink.

Jag fick utmärkelsen Årets Anställd på salongen år 2015 och är med på Victor Noblesse Wall of Fame. Jag har även medverkat och arbetat med visningar både nationellt och internationellt med Dani Abunar, VD och ägare av Victor Noblesse.

VAD TILLTALAR DIG MED YRKET?

Jag fastnade mest för detta yrke för dess oändliga kreativitet och möjlighet till utveckling. Du känner dig aldrig färdig och söker ständigt efter nya utmaningar. Det är dessutom otroligt givande att vara med och utveckla andra.

VARFÖR HAR DU VALT ATT ARBETA PÅ VICTOR NOBLESSE?

För många år sedan sökte dåvarande Salon Victor nya medarbetare och blev rekommenderade mig. Jag fastnade snabbt för deras tänk och engagemang i yrket. När sedan Victor och Noblesse slogs ihop var det en självklarhet att vara med på den utvecklingen.

Som frisör vill du vara bäst på det du gör, ha rätt kunskap och få växa. Detta är en viktig grund på salongen och något som alla ska få.

HAR DU MEDVERKAT I FRISÖRTÄVLINGAR / ANDRA MERITERANDE ERFARENHETER?

Jag kom i kontakt med frisörtävlingar redan i skolan vilket var otroligt spännande. Det dröjde dock flera år innan jag började tävla på riktigt i olika frisörtävlingar. Jag har bl.a. varit nominerad i tävlingen Årets Frisör tre gånger, två år i kategorin Årets Dam och ett år i kategorin Årets Team.

VAD STIMULERAR DIG I DIN PROFESSION?

Det är inte alla yrken som kan kännas som en hobby. Varje dag känns som en möjlighet att göra något otroligt kreativt, nyskapande och roligt. Det är fantastiskt att kunna ge kunden den servicen den behöver, att hitta rätt stil och göra dom glada.

HUR SER DU PÅ HÅR?

Håret är en så oerhört viktig del av oss, just därför älskar jag det så mycket. En liten förändring med ditt hår kan göra så mycket. För mig är arbetet med hår ren konst. Med de rätta verktygen finns det inga gränser!

Se fler frisörer