Boka tid

Alicia

VAD TILLTALAR DIG MED FRISÖRYRKET?

Från att jag var jätteliten har det varit självklart för mig att bli frisör! Jag har så länge jag minns alltid älskat att hålla på med hår. Det känns så lyxigt att få jobba med sitt största intresse! Jag älskar att det är ett konstnärligt yrke där jag får vara kreativ och skapande.

VAD STIMULERAR DIG I ARBETET?

Att alla kunder är olika! Bland de bästa som finns är att kunna individanpassa en frisyr. Det är också inspirerande att varje dag få träffa härliga kunder vilket bidrar till stor glädje i yrket!

Jag är väldigt nyfiken som person så det passar mig perfekt att yrket tillåter för kontinuerlig utveckling!

VAR GÅR DU I SKOLAN?

På praktiska Gymnasiet i Göteborg, årsklass 2019- 2022. En av mina stora inspirationskällor och förebild är min fina frisörlärare Amanda som också hon jobbar på Victor Noblesse.

VARFÖR VILL DU ARBETA PÅ JUST VICTOR NOBLESSE?

Innan jag ens började frisörgymnasiet var det en dröm för mig att få jobba på Victor Noblesse. Det är verkligen en salong där man får utvecklas och bli en så bra frisör som möjligt! Varje dag på salongen blir jag inspirerad. Plus att det är ett fantastiskt team med hög kompetens, där alla gärna delar med sig av sin kunskap!

HUR SER DU PÅ HÅR?

En klädsam frisyr kan förändra hela intrycket av en person! Håret reflekterar personlighet och stil. Det finns så mycket möjligheter.

Se fler frisörer