Boka tid
Amanda

Amanda

HUR LÄNGE HAR DU VARIT FRISÖR?

Jag har varit frisör i över tio år. Jag utbildade mig på Burgårdens gymnasieskola i Göteborg 2005-2008, tog strax därefter mitt gesällbrev och har dessutom godkänd frisörlicens. Samtidigt som jag arbetar på salongen utbildar jag mig till frisörlärare. Det gör jag för att jag brinner för att undervisa och för att ta ytterligare ett steg inom branschen.

VAD TILLTALAR DIG MED YRKET?

Jag har valt att arbeta i branschen för att jag älskar att arbeta med hår och människor. Att kunna hjälpa människor att känna sig bekväma och vackra är något jag värderar högt. Det är ett väldigt kreativt och socialt yrke som passar mig bra som person. Jag är en glad och social person som gillar personlig kontakt med mina kunder.

VARFÖR HAR DU VALT ATT ARBETA PÅ VICTOR NOBLESSE?

Att få arbeta på Victor Noblesse har varit som en dröm som blev sann. Alla i branschen vet att det är den här salongen man vill arbeta på. Företaget är oerhört seriöst och sammanhållningen bland personalen är otrolig! Det är roligt att gå till jobbet varje dag. Så mycket kompetens inom ett och samma företag har jag aldrig tidigare stött på i frisörbranschen. Känns fantastiskt att få vara med i team Victor Noblesse och erbjuda våra kunder förstklassig service.

HUR SER DU PÅ HÅR?

Hår är ett fantastiskt material och det är bara dina egna begränsningar som sätter stopp för vad man kan göra med det. En klädsam frisyr är det vackraste smycket man kan bära.

Se fler frisörer