Boka tid
Armina

,

Armina – mammaledig

HUR LÄNGE HAR DU VARIT FRISÖR?

Jag har sedan 2011 jobbat som frisör då jag gick ut Burgårdens frisörskola i Göteborg. Gesällbrevet fick jag 2013 och 2017 fick jag min frisörlicens.

Utbildningar som jag har gått:

  • American Crew, Mens cut – Method 1
  • Dani Abunar – Long Hair Couture
  • Goldwell Color
  • Hairtalk steg 1 och 2, löshårsutbildning
  • Art Ractive Löshårsutbildning – keratin, tejp, microringar, loops.
  • FACE Stockholm Make up utbildning
  • Caylin Cosmetics

BERÄTTA OM DINA MERITERANDE ERFARENHETER SOM HÅRTÄVLINGAR OCH VISNINGAR!

Första tävlingen som jag ställde upp i och dessutom vann var Årets Frisör 2014 i kategorin Årets Nykomling. Sedan dess har jag varit nominerad i samma tävling varje år i olika kategorier, bl.a. Årets Herr och Årets Team med 2 av mina kollegor från Victor Noblesse. Jag har även deltagit i American Crew All-Star Challenge.

2016 vann jag silver i den svenska upplagan av tävlingen Goldwell Color Zoom i kategorin New Talent. Året därpå kammade jag hem guldet i samma tävling fast då i kategorin Creative Colorist. Med den vinsten fick jag representera Sverige i den internationella tävlingen i Barcelona tillsammans med mina kollegor som tog var sitt guld i de andra två kategorierna kategorierna för Sveriges räkning.

Jag har de senaste åren medverkat i visningar och skapat kollektioner tillsammans med Dani Abunar och vårt team på Victor Noblesse där jag har gjort både hår och smink.

VAD STIMULERAR DIG I DIN PROFESSION?

Genom att jag får vara kreativ och skapa så kan jag göra människor glada med min kunskap. Då jag är tävlingsinriktad så är frisöryrket en arena där jag kan utveckla mina kunskaper och sätta dem på prov.

VARFÖR HAR DU VALT ATT ARBETA PÅ VICTOR NOBLESSE?

Victor Noblesse är en av Sveriges mest framgångsrika salonger och har blivit prisad av flera tidningar och nominerad till Årets Företag fler än en gång. Victor Noblesses professionella verksamhet speglas i hur salongen sköts, allt från cheferna till de anställda. Salongen ger utrymme och stöd för varje anställd så att de kan utveckla sig inom sin profession.

HUR SRE DU PÅ HÅR?

Alla människor är olika och genom att arbeta med hår kan man få fram deras personlighet. Håret kan formas på så många olika sätt och det ger mig chansen att kunna vara kreativ i både vardagen med mina kunder samt mina modeller när jag tävlar.

 

Se fler frisörer