Boka tid
Elin G

HUR LÄNGE HAR DU VARIT FRISÖR?

Jag lämnade Småland för att börja frisör programmet på kitas gymnasium i Göteborg. Började arbeta som trainee på Salon Victor 2011. Tog mitt gesällbrev 2013 och har nu även frisörlicens. American crew method 1 och 2.

VAD STIMULERAR DIG I DIN PROFESSION?

Att få träffa kunder och ge en bra upplevelse där jag får vara kreativ och jobba med färg och form och i samråd med kunden nå upp till deras förväntningar och behov. När jag får hjälpa kunden hitta en frisyr som den kan trivas i och känner att det förstärker den personliga stilen är det som gör mitt jobb så roligt.

VARFÖR HAR DU VALT ATT ARBETA PÅ VICTOR NOBLESSE?

En stor salong med en härlig team känsla som riktar sig till en bred kundkrets. Tillsammans med mina kollegor kan jag utvecklas och vi delar gärna med oss av tankar och kunskaper och kan inspirera varandra.

BERÄTTA OM DINA MERITERANDE ERFARENHETER SOM HÅRTÄVLINGAR OCH VISNINGAR?

Jag vann tillsammans med två kollegor Årets Frisör Team 2014

VAD TILLTALAR DIG MED YRKET?

Möta olika kunder och efter deras förutsättningar och behov skapa något som kunden ska trivas i. Eftersom vi jobbar med människor är ingen den andra lik och behoven är olika spelar det ingen roll om man gör en total förändring eller en uppfräschning för ibland kan det vara de små detaljerna som gör att man får en bättre känsla och trivs mer med sig själv.

HUR SER DU PÅ HÅR?

Hår är något som är föränderligt, något som ändras och växer. Likadant med trender och stil. Det är det som är så spännande med vårat jobb att trender ändras och även kundernas önskemål.

Se fler frisörer