Boka tid
Elin S

Elin S

HUR LÄNGE HAR DU ARBETAT SOM FRISÖR?

Jag tog examen från min gymnasieutbildning med inriktning frisör i juni 2018. Under min 3-åriga utbildning var jag elev på Victor Noblesse. Nu arbetar jag som stylist på salongen!

VAD STIMULERAR DIG I DIN PROFESSION?

Att alltid utvecklas och lära sig något nytt. Eftersom alla hår fungerar olika lär man sig något nytt varje dag. Det är väldigt roligt att få vara kreativ och göra förändringar. Jag tycker också det är jättekul med tävlingar . Dem driver mig framåt i yrket och får jag använda min kreativitet till fullo. Men den självklara och största delen är att få göra sina kunder nöjda och glada.

HUR SRE DU PÅ HÅR?

Hår kan göra så stor skillnad på en människa. Bara genom små förändringar i hårets färg, längd eller form kan man få fram ett helt annat uttryck. Hår är som konst och bara kreativiteten sätter stopp för vad du kan skapa.

BERÄTTA OM DINA MERITERANDE ERFARENHETER SOM HÅRTÄVLINGAR OCH VISNINGAR

Jag har tävlat en del under min skoltid. I årskurs två , vilket var 2016, tävlade jag för första gången i skol-DM där jag vann guld! På grund av vinsten fick jag därför tävla i Skol-SM 2017 där jag slutade på en 7:e plats. I årskurs tre var jag helt inställd på att vinna skol-SM och det började bra med ett DM- Guld i Januari 2018. Återigen var jag vidare till skol-SM och jag åkte upp till Stockholm mer taggad än någonsin. Det visade sig att träning ger färdighet för detta slutade i ett SM-Guld 2018!

Mina meriter:

  • skol DM-Guld 2016
  • skol DM-Guld 2017
  • skol SM-Guld 2018
  • Stipendie för årets elev 2018, utsett av Burgårdens gymnasie och Goldwell

VARFÖR HAR DU VALT ATT ARBETA PÅ VICTOR NOBLESSE?

Jag tycker det är intressant att jobba med ett så stort gäng som vi är på Victor Noblesse eftersom man får olika synvinklar på allt. Att sammabeta är något helt annorlunda när man är fler och just vi på Victor Noblesse är ett väldigt härligt gäng som funkar väldigt bra tillsammans. Jag får nya tips och tricks varje dag och lär mig så mycket. Salongen är också väldigt mån om att ligga rätt i tiden och hålla koll på nya trender för att alltid ligga i framkant. Jag tycker även om hur mina kollegor vill att att vi ska utvecklas och hjälper en gärna för att nå toppresultat.

Se fler frisörer