Boka tid
Jamie

Jamie

HUR LÄNGE HAR DU VARIT FRISÖR?

Jag har arbetat som frisör sedan 2018. Gick min frisörutbildning på Burgårdens Gymnasium och därefter påbörjade jag min trainee period på Björn Axén. I början av 2020 tog jag min gesäll och blev helt färdig frisör. Har arbetat på Victor Noblesse sedan Oktober 2020.

VAD TILLTALAR DIG MED YRKET?

Att säga vad som inte tilltalar mig vore betydligt mycket lättare, för jag tror att precis allt tilltalar mig! Jag har alltid varit kreativ och har sedan jag var liten älskat allt som rör hår. Från att jag klippte håret på mina dockor till att mina systrar konstant fick stå ut med att jag tvinga dom att vara min hårmodell. Att skapa har alltid vart något jag haft mycket passion för.

VARFÖR HAR DU VALT ATT ARBETA PÅ VICTOR NOBLESSE?

Detta är en salong där jag ser potential i att utvecklas personligen, men även där jag känner att jag kan få vara mig själv. Salongen har stort fokus på profession och att få arbeta med människor med hög ambition motiverar mig!

VAD STIMULERAR DIG I DIN PROFESSION?

Skapandet! Jag stimuleras av hur jag får utrycka min kreativitet i färg och form och sprida glädje till andra. Som frisörkan jag aldrig bli färdiglärd för det kommer hela tiden nya trender och nya tekniker, så jag kan ständigt utvecklas och bara bli bättre och bättre.

HUR SER DU PÅ HÅR?

Jag ser hår som möjligheter, ett sätt att utrycka sin personliga stil men även få en att må bra. Det finns så mycket man kan göra och det går alltid att testa nya saker. Jag tycker det är extra kul när man vågar ”step out of the box” och testa nya grejer! Något som är viktigt för mig är även att alla ska känna sig välkomna och bekväma i min stol oavsett hårtextur, etnicitet eller läggning.

VAD BRINNER DU LITE EXTRA FÖR?

Färg är det jag brinner extra för! Allt från skapa väldigt naturliga färger till mer vågade och extrema färger. Det roliga med färg är att stora förändringar är väldigt spännande men att även små justeringar kan räcka för att få en helt ny look!

Se fler frisörer