Boka tid

Jasmin

HUR LÄNGE HAR DU VARIT FRISÖR?

Jag började min utbildning 2015 på burgårdens frisörprogram i Göteborg och blev klar 2018. Därefter jobbade jag som trainee och tog sedan min gesäll i början på 2020.

VAD TILLTALAR DIG MED YRKET?

Att få göra människor glada och nöjda med mitt skapande och min kreativitet. Jag skulle säga att man aldrig blir ‘’färdig’’ frisör då det alltid finns nya trender och stilar att utvecklas och lära sig inom. Därför tycker jag att det är superkul att jobba i ett stort team där vi kan ta del utav varandras kunskaper!

VAD STIMULERAR DIG I DIN PROFESSION?

Att konstant få utmanas och utvecklas. Yrket är otroligt kreativt och jag älskar att få skapa och använda fantasin för att få fram kundens finaste jag och förstärka dennes personliga stil. Det allra bästa är helt klart att få göra mina kunder nöjda och glada.

VARFÖR HAR DU VALT ATT ARBETA PÅ VICTOR NOBLESSE?

Det är en professionell salong som alltid strävar efter att ligga i framkant. Jag ser stora möjligheter för mig att utvecklas inom yrket där jag också inspireras mycket av mina underbara kollegor!

HUR SER DU PÅ HÅR?

Håret är som konst. Man kan skapa så mycket med det gällande färg, form och styling och göra något unikt av det till varje individ.

HAR DU MEDVERKAT I FRISÖRTÄVLINGAR / ANDRA MERITERANDE ERFARENHETER?

· Skol DM- brons 2017
· Skol SM- silver 2017
· Skol DM- silver 2018
· Skol SM-brons 2018
· VM – OMC hair world- silver 2020
· 1:a placering i kvalning till yrkesVM som utspelas i Shanghai 2022

Se fler frisörer