Boka tid
Lidija

Lidija

HUR LÄNGE HAR DU VARIT FRISÖR?

Jag gick min utbildning på Burgårdens frisörprogram åren 2008-2010 i Göteborg. Jag har varit utbildad frisör sedan 2011, då jag tog mitt gesällbrev och idag innehar jag även min frisörlicens.

VAD TILLTALAR DIG MED DITT YRKE?

Det bästa med att vara frisör är att jag får utlopp för min kreativitet vilket medför en stor glädje hos både mig och kunderna. Yrket följer de senaste trenderna vilket även gör det extra kul och motiverande. Man jobbar i en positiv miljö där ingen dag är sig lik.

VARFLR HAR DU VALT ATT ARBETA PÅ VICTOR NOBLESSE?

Jag har valt att arbeta på Victor Noblesse för att det är en ledande salong i Sverige med stor utvecklingspotential och med många välkända frisörer som sätter en hög standard på yrket.

Vi är dessutom ett gott gäng som jobbar ihop vilket gör det till en extra kul och trivsam arbetsplats!

BERÄTTA OM DINA MERITERANDE ERFARENHETER SOM HÅRTÄVLINGAR OCH VISNINGAR

Jag tävlade för första gången år 2010 i Australien i tävlingen The International Association of Hairdressing Schools där jag tog hem silver i kategorierna Fantasy och Men Look Alike.

Efter det medverkade jag med ett team i en stylingtävling på mässan Attitude STHLM.

Sendan jag började på Victor Noblesse har jag hittills deltagit i ”Årets Frisör” i kategorin ”Årets Herr”. Jag har även hjälpt till att styla hår inför olika modeshower.

VAD STIMULERAR DIG I DIN PROFESSION?

Det är den ständiga utvecklingen där kreativiteten är som en cirkel utan slut. Alla nya trender och utmaningar inom hår och stil och hur mycket nytt man ständigt lär sig som frisör.

HUR SER DU PÅ HÅR?

Håret är människans mest naturliga accessoar som man kan forma och skapa till något unikt till varje individ. Jag ser på hår som något levande och kreativt.

Se fler frisörer