Boka tid

HUR LÄNGE HAR DU VARIT FRISÖR?
– Jag har varit frisör i 6 år.

VAD TILLTALAR DIG MED YRKET?
– Att få människor att känna sig fina, det är en speciell känsla varje gång. Det är också alltifrån att ha kollegor som man delar ett intresse med, att få träffa nya människor och kunder jämt! Att få vara kreativ och växa inom yrket konstant. Det är den korta versionen😅

VARFÖR HAR DU VALT ATT ARBETA PÅ VICTOR NOBLESSE?
– Victor Noblesse har alltid varit ett drömjobb för mig sen jag blev frisör. Jag tycker dem är så inspirerande och drivande med en ödmjukhet, som gör att allt dem gör och jobb känns så genuin. Jag med mina framtidsdrömmar som frisör, vill ha den sortens arbetsmiljö för att kunna nå min fullaste potential.

HAR DU MEDVERKAT I FRISÖRTÄVLINGAR / ANDRA MERITERANDE ERFARENHETER?
– Jag har vunnit endel tävlingar inom styling under min frisörutbildning. Jag har också deltagit i Sveriges största Instagram-tävling som Michael och Frisörerna i Stockholm arrangerade. Mitt mål är att få tävla mer i framtiden. Jag vill verkligen fortsätta att utvecklas. Jag var också en av frisörerna som stylade artisterna, under Victoria dagarna 2016.

VAD STIMULERAR DIG I DIN PROFESSION?
– Att få se olika människors stilar och trender. Att jag får lära mig något nytt jämt, och att få veta att det aldrig heller kommer att ta slut.

HUR SER DU PÅ HÅR?
– Att det gör mycket hos oss alla människor. Det berättar nästan lite om oss. Det är ett sätt att få uttrycka sig på.

Se fler frisörer