Boka tid
Linnéa

Linnéa

HUR LÄNGE HAR DU VARIT FRISÖR?

Jag började min utbildning på burgårdens frisörskola 2009, jag hade praktikplats på salong Noblesse från det att jag började på frisörskolan fram till 2014, då jag tog min gesäll och blev behörig frisör.

VILKA UTBILDNINGAR HAR DU GÅTT?

Jag tog mitt Gesällbrev 2014 och har nu även fått min frisörlicens 2017.

VAD STIMULERAR DIG I DIN PROFESSION?

Att få utvecklas och anta nya utmaningar gör att mitt intresse för frisöryrket bara växer!

VARFÖR HAR DU VALT ATT ARBETA PÅ VICTOR NOBLESSE?

Det känns både roligt och spännande att jag har fått vara med från början av sammanslagningen och se hur salongen vuxit fram till den härliga miljö det är idag och hur vi som team/kollegor tillsammans får saker att hända och utvecklas.

BERÄTTA OM DINA MERITERANDE ERFARENHETER SOM HÅRTÄVLINGAR OCH VISNINGAR?

Jag har ställt upp i Årers Frisör tre gånger, två av dessa gånger har jag blivit nominerad tillsammans med två av mina kollegor i Årets Team. Jag har även varit med på flertal visningar där jag hjälpt till att förbereda modeller

VAD TILLTALAR DIG MED DITT YRKE?

Jag får möta människor som på något sätt är i behov av mina kunskaper när det gäller hår och kunna skapa och vara kreativ efter kundens önskemål. Det ger otroligt mycket när kunder går från salongen och känner sig glada och tacksamma över det man gör för dem.

HUR SER DU PÅ HÅR?

Jag ser hår som något inspirerande och vad man med hjälp av sina kunskaper och kreativitet kan skapa fram olika former och texturer med hår.

Se fler frisörer