Boka tid
Sara

HUR LÄNGE HAR DU ARBETAT SOM FRISÖR?

Jag blev färdig frisör efter en 3-årig utbildning på Uddevallas yrkesgymnasium & avklarat gesällbrev 2010.

VILKA UTBILDNINGAR HAR DU GÅTT?

Gesällbrev & frisörlicens

Jag har även gått Goldwell Master Class och en klipputbildning för män, American Crew – Method 1

VAD STIMULERAR DIG I DIN PROFESSION?

Jag gillar yrket som frisör för att jag får arbeta med min kreativa sida och skapa något som passar varje individ. Min arbetsplats ger mig möjlighet att träffa nya människor varje dag.

VARFÖR HAR DU VAL ATT ARBETA PÅ VICTOR NOBLESSE?

Jag hörde först talas om Salon Victor under min utbildningstid. En vän jobbade där och jag hade träffat Dani under ett träningstillfälle inför Frisör-SM. 2009 började jag som Trainee på salongen och fick fast anställning 2010 när jag var klar med studierna.

Mycket har hänt sedan jag började arbeta. Ägarbyte, renovering av dåvarande Salon Victor, uppköp av salong Noblesse och sammanslagning av de båda.

Jag tycker att min arbetsplats ger mig möjlighet att utvecklas som frisör. På Victor Noblesse arbetar vi hela tiden med att hålla oss på topp och utvecklas ständigt.

HAR DU MEDVERKAT I FRISÖRTÄVLINGAR / ANDRA MERITERANDE ERFARENHETER?

Under min utbildning deltog jag i Frisör-SM 2 år i rad, vilket resulterade i en guldmedalj och ett brons. Efter SM blev jag uttagen till Frisörlandslaget där jag i en OMC Europa-tävling kammade hem tre bronsmedaljer.

En del av min utbildningstid tillbringade jag i Jaéva, Spanien.

Jag blev utsedd till Årets Gesäll 2010 och fick stipendium för min insats under avlagt gesällprov. Har tillsammans med Victor Noblesse tagit fram två kollektioner som publicerats i tidningen Frisör.

VAD TILLTALAR DIG MED DITT YRKE?

Jag får utlopp för min kreativa sida! Möten med nya människor och möjligheten att bygga en relation med mina stamkunder. Varje kunds unika önskemål gör arbetet varierande och utmanande.

HUR SER DU PÅ HÅR?

Levande och unikt material som är otroligt roligt att arbeta med. Alla har olika hår samt olika önskan om form och färg. Att skapa och arbeta med händerna är något jag gjort sedan jag var liten.

Se fler frisörer