Boka tid
Sirly

Sirly

HUR LÄNGE HAR DU VARIT FRISÖR?

Min passion för frisöryrket började i ung ålder! Jag kunde efter mycket längtan äntligen påbörja min 3-åriga frisörutbildning i Luleå 2012-2015. Under tiden jag gjorde mina trainee-timmar på Gossip fattade jag tycket för Hairtalk och blev advanced Hairtalk Stylist. 2017 tog jag gesällen och kunde titulera mig färdig frisör. Efter några år som färdig frisör i den norrländska lugnet sökte jag mig vidare till Göteborg och hamnade på Victor Noblesse i början av 2020.

VAD STIMULERAR DIG I DIN PROFESSION?

Frisöryrket är alltid spännande för trender ändras konstant och kreativiteten kan flöda utan att nå några gränser. Utveckling är ett nyckelord i yrket, man strävar efter att lära sig något nytt varje dag.

VARÖFR HAR DU VALT ATT ARBETA PÅ VICTOR NOBLESSE?

Jag har alltid läst och hört om Victor Noblesse passion för yrket. Strävan av att alltid ligga i framkant gjorde att jag sökte mig till dem för att kunna utvecklas vidare som frisör. Det känns roligt att ta del av den fantastiska sammanhållningen som alla vi kollegor har!

HUR SER DU PÅ HÅR?

Hår är en stor del av vårt utseende som vi kan ta hjälp av för att skapa magi och framhäva det bästa hos oss. Form och färg kan skapa små eller stora förändringar.

Se fler frisörer