Boka ditt besök
Premium salon
Julia

Stylist

/ Julia

Hur länge har du varit frisör?

Jag började utbildade mig på Adam Og Eva skolen i Oslo våren 2013, också kallad Oslo frisörskola, varpå jag fortsatte som lärling och frisör i deras salonger. Sedan tog jag mitt gesällbrev här i Göteborg, maj 2016 och har nu även frisörlicens.

Vad stimulerar dig i din profession?

Att ständigt utvecklas och hitta nya vägar, vinklar och utmaningar är något som stimulerar mig. Något litet kan göra enorm skillnad för en kund och responsen man får, när man gjort det lilla extra, är det mest givande man kan få som frisör.

Vad tilltalar dig i yrket?

Från första början var det rent intresse för hår, och att kreera frisyrer.

Jag brukade få ”leka” med mammas hår som barn, och vänner med långt hår fick aldrig vara ifred. Som utbildad och professionell frisör växte nöjet av det sociala, personliga och personutvecklande intresset fram. Att kunna se hela personen.

Varför har du valt att arbeta på Victor Noblesse?

Jag har valt att arbeta här på Victor Noblesse för det är enligt mig den mest familjära, utvecklande, innovativa och pålitliga arbetsplatsen på en och samma gång!

Har du medverkat i frisörtävlingar/ andra meriterade erfarenheter?

Absolut, jag har tävlat och skickat in bidrag till Årets Frisör varje år sedan jag var lärling. Det är något jag verkligen tycker om att göra!

Jag har tävlat som lärling i smink och uppsättning där jag tog en tredje plats.

Under tiden hos Adam Og Eva medverkade jag årligen på Fastion Week i Oslo samt Vixen Blogg Awards men även andra visningar och shower.

Jag fick äran att vara koordinator för frisörerna under inspelningen av styling programmet Trinny och Susannah.

Jag frilansade även en del för filmer och musikvideos, där jag hade hela ansvaret för håret. Bland annat en norsk långfilm, samt musikvideos för två norska band. Jag har även sminkat och gjort hår till en uppsättning av A Christmas Carol på en teater i Fredrikstad.

Hur ser du på hår?

Jag ser håret som något väldigt personligt. I vissa fall ens hela identitet. En frisyrförändring eller färgändring kan förändra uttryck helt och hållet, vilket kan vara både läskigt, utmanade och underbart!

Se fler frisörer

Instagram

Följ oss via
Instagram

Nyhetsbrev

Ta del av vårt
nyhetsbrev