Boka tid
Karro

Karro

HUR LÄNGE HAR DU VARIT FRISÖR?

Jag gick hantverksprogrammet på gymnasiet i tre år i Borås och blev färdig frisör år 2010 då jag även tog mitt gesällbrev. Efter gymnasiet har jag jobbat som frisör i Borås, Oslo och Göteborg. Mina år som frisör har varit väldigt lärorika. Har även gått en utbildning med Hairtalk.

VAD TILLTALAR DIG MED DITT YRKE?

Det är att få jobba med något socialt och kreativt. Att få ha den fina kundkontakten med sina kunder. Det är även väldigt kul att få vara kreativ just med hår, då man kan jobba med både form och färg i alla möjliga former.

VAD STIMULERAR DIG I DIN PROFESSION?

Att man alltid kan utvecklas och bli bättre. Även att jobba i ett stort team som vi på Victor Noblesse. Tycker också om att få samarbeta och få inspiration av varandra i kollegiet.

VARFÖR HAR DU VALT ATT ARNETA PÅ VICTOR NOBLESSE?

När jag skulle börja söka jobb i Göteborg visste jag på direkten att Victor Noblesse va en salong som jag ville söka till. Det är en salong som många känner till, inredningen är nått utöver det vanliga och det kändes som en seriös och professionell salong. Nu när jag jobbar på salongen kan jag intyga att allt stämmer. Har aldrig jobbat på en salong innan med det drivet och laganda som vi har på salongen.

HUR SER DU PÅ HÅR?

Det är mycket personlighet i hår. Mitt mål är att alltid försöka spegla kundens personlighet i håret.

Se fler frisörer