Boka ditt besök
Pernilla

Wall of Fame medlem | Stylist

/ Pernilla

Hur länge har du varit frisör?

Jag har varit utbildad frisör sedan mars 2015 då jag tog mitt gesällbrev. Jag gjorde min frisörutbildning på Svenska frisörskolan i Göteborg. Sedan 2017 har jag även min frisörlicens.

Vad stimulerar dig i din profession?

Älskar att jobbet är så varierat, det är ju inte bara att klippa och färga. Det är underbart att träffa många nya människor och att faktiskt kunna hjälpa många att må så mycket bättre och känna sig fina! Det är oerhört kreativt och man får verkligen skapa någonting och bättre än så kan det väl inte bli!

Varför har du valt att arbeta på Victor Noblesse?

På Victor Noblesse är det en otrolig gemenskap och vi jobbar som ett team där alla hjälps åt och vi delar idéer och erfarenheter med varandra. Bara det gör att man vill vara kvar och utvecklas ännu mer. Det finns så många chanser till utveckling och att vara med och skapa trender. Älskar att vi är så många som jobbar ihop och att det är full fart på salongen.

Tävlingar och yrkeserfarenheter?

Jag blev nominerad som årets elev i årets frisör 2013. Jag är också en medlem på Victor Noblesses egna Wall of Fame.

Vad stimulerar dig i din profession?

Det är väldigt stimulerande att jag är under ständig utveckling. Det går alltid att bli lite bättre, lära sig nya tekniker, jobba med nya frisyrer, stylingar och färger. Tycker om att få hjälpa andra att må bättre och ta fram dem vackra dragen och färgerna hos kunderna. Att kunna hjälpa mina kollegor när dem vill ha tips av mig. Trivs med att få skapa något och se vilken skillnad det gör.

Hur ser du på hår?

Hår är en identitet, känns inte håret bra så gör oftast inget det. Håret får oss att känna oss på ett speciellt sätt och att kunna skapa fram dessa känslor är så häftigt! Att se formerna och färgerna växa fram och att kunna skapa en specifik känsla.

Se fler frisörer

Instagram

Följ oss via
Instagram

Nyhetsbrev

Ta del av vårt
nyhetsbrev