Boka ditt besök

Innan du bokarInnan du bokar

Tänk på dessa saker innan du bokar din behandling hos oss!

Ej avbokad tid debiteras

Det är möjligt att av- & omboka din behandling fram till 24 timmar innan din avtalade tid. Om du mot all förmodan skulle missa din tid eller avboka den med kort varsel så kommer vi att debitera 100% av priset för den inbokade behandlingen.

Vad är en studentklippning?

Du räknas som student från att du inlett ditt första år på gymnasiet tills dess att du tar studenten eller examen från högskola eller liknande. Du kan då boka en studentklippning på vardagar hos våra frisörer för 600 kr.

För att erhålla din studentrabatt krävs uppvisande av ett giltigt mecenatkort vid betalning.

OBS! Vår Hair Artist tar ej emot studentklippningar. Studentrabatten gäller inte på lördagar!

Vad är en standby-klippning?

Vissa tider under månaden har vi lägre beläggning. Därför kan vi ibland erbjuda Standby-klippningar till ett rabatterat pris. Dessa tider bokas endast med kort framförhållning via telefon 031-4114452. Givetvis får du samma förstklassiga service som en ordinarie tid! En Standby-klippning kostar 600 kr.

Vi kan inte garantera att det finns lediga Standby-tider varje dag, eller ens varje vecka, eftersom beläggningen hos oss är väldigt hög.

Vad gäller vid Standby:

  • Du får en utbildad men ospecificerad frisör.
  • Du kan endast boka en Standby-klippning via telefon eller direkt på salongen.
  • Trots att du bokar en tid samma dag är det inte säkert att det är till Standby-pris då detta endast erbjuds vid lägre beläggning.

Tips! Om priset är viktigt för dig och vi inte har några Standby-tider tillhanda kan vi erbjuda en liknande behandling för 600 kr hos vår duktiga Trainee.

Vänligen kom även ihåg detta

/ Glöm ej lägga till nyansering

Lägg till som extra behandling när du bokar en färgbehandling om du önskar en viss nyans på din färg. Detta tar nämligen längre tid och det är viktigt att det bokas in så att vi hinner ge dig det slutresultat du önskar!

/ Glöm inte heller Smartbond | Olaplex

Att göra Smartbond tar ca 15 minuter extra i tid. Vi kan inte garantera att det hinner göras om du inte har förbokat detta.

/ Vill du gå från mörkt till ljust hår?

Då rekommenderar vi att du ringer salongen innan du bokar en tid. Denna process kan i vissa fall ta 5-6 timmar, eller ett flertal behandlingar. En konsultation kan vara nödvändig innan vi bokar upp en behandling för att säkerställa att vi har tid att göra det arbete som krävs. I dessa fall debiterar vi per timme.

Känner du dig osäker?

Ring då gärna oss så hjälper vi dig att boka rätt! Du når oss på 031-711 44 52

Instagram

Följ oss via
Instagram

Nyhetsbrev

Ta del av vårt
nyhetsbrev