Boka ditt besök
Premium salon

L’ORÉALL’ORÉAL

Nordens första L’Oréal Pro Nordic Flagship Salon

För att kunna ge dig det bästa, måste vi jobba med dem bästa! L’Oréal är världsledande inom branschen och arbetar ständigt för att leverera högkvalitativa produkter för både hårfärg, hårvård och styling. Därför är vi väldigt stolta över att få representera L’Oréal i Norden!

Shu Uemura

Höjden av lyx

Märket för dig som aldrig kompromissar med kvalitet! Shu Uemura är höjden av japansk lyx och varje produkt är en del av en väl uttänkt skönhetsritual. De unika, sällsynta och naturliga ingredienserna är noggrant utvalda och har förädlats med hjälp av innovativ teknologi.

Grundaren Mr. Shu Uemura är globalt erkänd som en sann mästare av modern skönhet. Med en orubblig passion har han skapat ett globalt varumärke synonymt med konstnärligt uttryck, renhet och kvalitet.

Vi är ärade att vara en av få salonger som idag kan erbjuda detta exklusiva varumärke!

Kerastase

Skräddarsydd hårvård

Lyxig hårvård för dig som vill ha exceptionellt och friskt hår! Med unik kunskap om vad det moderna håret behöver kan vi i detta märke skräddarsy en hårvårdsrutin för just ditt hår. I Kérastase finner du hållbara och prisvärda produkter som passar alla hår och tillfällen.

Redken

Speciellt för män

Redken är ett av de mest ikoniska hårvårdsföretagen från USA. Deras produkter är kända för att hålla högsta kvalitet och många av de produkter som idag är standard i branschen kommer från början från Redken. Vi har valt ut våra stylingfavoriter från Redken samt serien Redken Brews, som är exceptionell hårvård speciellt för män.

LOreal logo

 Professionnel

Med vår kunskap och L’Oréals teknologi kan vi pusha gränserna för vad som är möjligt för ditt hår. Därför kan du lita på att dina kemiska behandlingar hos oss är det bästa och mest skonsamma vi kan åstadkomma. Som LÓréals Nordic Flagship Store får vi hela tiden uppdaterad utbildning som kommer att återspeglas i ditt hår.

Instagram

Följ oss via
Instagram

Nyhetsbrev

Ta del av vårt
nyhetsbrev