Boka tid
Extravagant klippning från Victor Noblesse Logo

Om oss

Vi är Victor Noblesse, en premiumsalong på 500 m2 i hjärtat av Göteborg

För dig som är mån om kvalitet räcker det inte med en ”vanlig klippning”. Du kräver mer av livet, i alla led. Vi på Victor Noblesse står redo att ge dig en helhetsupplevelse! Från att du kommer in på salongen tills att du lämnar kommer du bli sedd, hörd och ompysslad.

Ser du ditt hår som en förlängning av dig själv och ditt personliga uttryck så är det otroligt viktigt att hamna i rätt händer. Därför har vi noggrant valt ut vår personal. Allt för att du ska få den bästa möjliga hjälp, service och behandling! Vårt mål är att vår prisbelönta kunskap ska återspeglas i ditt hår och din stil när du lämnar salongen.

Vi är omskrivna som ”Norden Exklusivaste Salong”, och har belönats med otaliga priser för vårt hantverk. Låt oss inspirera dig att besöka en unik salong med högsta möjliga kompetens!

Varför välja det bästa?

Vad är egentligen skillnaden på snabbmat och gourmé förutom priset? Det är råvarorna, kockar i världsklass, noggrann komposition av menyn, en servis som ser dig och goda arbetsvillkor för de anställda. Allt detta skapar en helhetsupplevelse för dig som prioriterar det goda här i livet! För oss är det en självklarhet att du även ska kunna välja det bästa för ditt hår och din personliga stil.

Hos oss arbetar välutbildade frisörer som visar framfötterna i branschen och som älskar sitt arbete. Till sitt förfogande har de några av de bästa produkterna på marknaden. All vår personal är anställd av oss, vi har kollektivavtal och hos oss florerar självklart inga svarta pengar! Du kan vara trygg i att din frisör har bra arbetsvillkor och att allt går rätt till. Vi har flera gånger vunnit priser för vårt goda företagande. Det är något vi säger med stolthet!

Det kostar att driva branschen framåt, därav är vi inte den billigaste salongen i stan. Men vi vet att du som kund inte kommer bli besviken när du lägger några extra hundralappar för att få något som är riktigt bra, i alla led av kedjan.

Vi drivs av passion, innovation och kreativitet för att skapa ett koncept som skiljer sig från många andra salonger i landet. En salong där du är i centrum, där varje hårstrå på ditt huvud är lika viktigt och där vi kan hjälpa dig att nå den look du eftersöker. Självklart med en service som inte gör dig besviken och med all vägledning du behöver för att bevara och vårda din look själv.

Denna fantastiska salong! Mycket bra service, duktiga frisörer som tar hand om sina kunder och en underbar atmosfär!

”Det är hög service. Dem är professionella och tar väl hand om en. Stolen man sitter i när håret tvättas har massage. Detta är den bästa hårfriseringen jag varit på!”

Dyra men väl värda pengarna. … Kan varmt rekommendera salongen som har ett härligt, varmt och modernt bemötande.”

Mycket kunnig frisör som tog sig tid och verkligen jobbade för att få till en frisyr som passar mig och mitt hår bäst.

Denna fantastiska salong! Jag är stamkund sedan 20 år. Alltid ett fantastiskt bemötande och otroligt duktiga frisörer.

Vår prisbelönta personal

Flertalet av våra frisörer tävlar eller har tävlat i både nationella och internationella hår- och frisyrtävlingar. I våra lokaler hittar du vinnare och pallplacerade frisörer i allt från VM, Årets Frisör och andra stora internationella färgtävlingar. Tillsammans skapar vi vackra färger och frisyrer för att tilltala alla stilar, åldrar och smaker!

Vad en tävlingsfrisör kan ge dig som skiljer dem från mängden är deras breda och kreativa repertoar. Du får träffa otroligt kreativa, talangfulla och lösningsorienterade frisörer som med proffsighet och innovation tar sig an alla typer av hår. Frisörerna vet även var gränsen skall dras för att inte riskera hårets kvalitet vid större behandlingar. Erfarenheten gör dem starka och trygga i sitt hantverk. Därför kan du som kund vara trygg i våra frisörers händer.

Anrika lokaler

I lokalerna ekar det hårhistora! Mellan våra väggar har det sedan sena 50-talet arbetat några av de största inom vår bransch. På vår Wall of Fame kan du läsa om alla storheter som arbetat hos oss genom åren, och även om en del stjärnor som är hos oss idag!