Boka tid
Interiör Element

Tänk på det här innan du bokar!

Tänk på dessa saker innan du bokar din behandling hos oss!

Fläta av hårförlängning

Ej avbokad tid debiteras

Det är möjligt att av- & omboka din behandling fram till 24 timmar innan din avtalade tid. Om du mot all förmodan skulle missa din tid eller avboka den med kort varsel så kommer vi att debitera 100% av priset för den inbokade behandlingen.

Studentpriser-  15%-20% rabatt!

Du räknas som student från att du inlett ditt första år på gymnasiet tills dess att du tar studenten eller examen från högskola eller liknande. Du kan då boka en studentklippning på vardagar hos våra frisörer för 690 kr. (20%)

OBS! Vi erbjuder även 15% rabatt på alla våra kemiska behandlingar som tex färg-, slingor eller prmanent.

För att erhålla din studentrabatt krävs uppvisande av ett giltigt mecenatkort vid betalning.

OBS! Dani Abunar  tar ej emot studentklippningar.     Studentrabatten gäller heller inte på lördagar!

Skäggklippning i Göteborg

Skäggklippning hos Victor Noblesse

Vad är en standby-klippning?

Vissa tider under månaden har vi lägre beläggning. Därför kan vi ibland erbjuda Standby-klippningar till ett rabatterat pris. Dessa tider bokas endast med kort framförhållning via telefon 031-711 44 52. Givetvis får du samma förstklassiga service som en ordinarie tid! En Standby-klippning kostar 690 kr.

Vi kan inte garantera att det finns lediga Standby-tider varje dag, eller ens varje vecka, eftersom vi oftast har en hög beläggning på våra bokningar.

Vad gäller vid Standby:

  • Du får en utbildad men ospecificerad frisör.
  • Du kan endast boka en Standby-klippning via telefon eller direkt på salongen.
  • Trots att du bokar en tid samma dag är det inte säkert att det är till Standby-pris då detta endast erbjuds vid lägre beläggning.

Tips! Om priset är viktigt för dig och vi inte har några Standby-tider tillhanda kan vi erbjuda en liknande behandling för 600 kr hos vår duktiga Trainee.

Glöm ej lägga till nyansering

Lägg till som extra behandling när du bokar en färgbehandling om du önskar en viss nyans på din färg. Detta tar nämligen längre tid och det är viktigt att det bokas in så att vi hinner ge dig det slutresultat du önskar!

Vill du gå från mörkt till ljust hår?

Då rekommenderar vi att du ringer salongen innan du bokar en tid. Denna process kan i vissa fall ta 5-6 timmar, eller ett flertal behandlingar. En konsultation kan vara nödvändig innan vi bokar upp en behandling för att säkerställa att vi har tid att göra det arbete som krävs. I dessa fall debiterar vi per timme.

Glöm inte heller Wellaplex

Att göra Wellaplex tar ca 15 minuter extra i tid. Vi kan inte garantera att det hinner göras om du inte har förbokat detta.

Känner du dig osäker?

Ring gärna oss så hjälper vi dig att boka rätt!

031-711 44 52