Boka tid
Element

Radiofrekvens & Caviation

Huduppstramning & fettfrysning med denna fantastiska behandling!

Med Radiofrekvens (RF) kan vi behandla alla delar av kroppen. RF stramar upp lös hud, reducerar celluliter och kan även användas för fettreducering. RF kan göras separat eller i kombination med andra behandlingar beroende på vad det önskade resultatet är. RF fungerar även utmärkt för ansikte, läs mer om detta under hudvård!

Exempel på behandlingsområden:
Gäddhäng
Lös hud på magen efter graviditet
Celluliter
Insida lår
Dubbelhaka
Hals
Dekolletage
Rygg-BH valk
Kärlekshandtag

Radiofrekvens skapar värmeutveckling i alla hudlager vilket påverkar kollagenproduktionen på både lång och kort sikt. Kortsiktigt får du ett omedelbart lyft och strålande lyster och på lång sikt produceras nya kollagenkedjor vilket har en upplyftande och tillstramande effekt. Behandlingen påverkar strukturen i huden, vilket gör att vi effektivt kan minska celluliter.

Radiofrekvens för huduppstramning och bodycontouring kan göras som separata behandlingar men vi rekommenderar att de görs i kur om flera behandlingar för bästa resultat.
Beroende på dina förutsättningar och mål kan vi rekommendera kombinationsbehandlingar med till exempel CRYO fettfrysning, Caviation eller SculptX.

Vill du veta mer innan du bokar är du alltid välkommen på en kostnadsfri konsultation hos Linda eller ring oss så hjälper vi dig att hitta rätt!

konsultation

Boka en gratis
konsultation med Linda

SKÖNHET

Innovativa skönhetsbehandlingar