Boka tid
Element

SculptX

Body Sculpting
Upplev det senaste från skönhetsbranchen med SculptX Body Sculpting. Vår nya behandling hjälper dig att både bygga muskler och bränna fett!

30 min i SculptX är motsvarande 30 000 muskelsammandragningar och till skillnad från vanlig träning så kontraheras muskeln till 100%. Behandlingen är helt ofarlig. 

Hur fungerar det?

  • HIFEM-tekniken i handtagen penetrerar 8 cm djupt i muskeln vilket inducerar kontinuerliga kontraktioner precis som vid högfrekvent extrem träning. Detta skapar tillväxt av myofibriller som förstorar muskeln upp till 16%
  • Behandlingen triggar också lipolys, dvs att fettsyror bryts ned från triglycerinsyra och ackumuleras (bryts ned) i stora mängder i fettcellerna. Koncentrationen av fettsyror blir för hög och kroppens egen metabolism tar hand om resterna inom ett par veckor och upp till 20% fett försvinner.

När ser jag resultat?

För att uppnå bästa resultat rekommenderas 4-8 behandlingar under en 2-3 veckors period. Det är möjligt att behandla flertalet muskelgrupper per dag. Men varje enskild muskel behöver återhämtning i 48 timmar innan den går att behandla igen. Fullt resultat ses efter ca 6-8 veckor.

Vad kan jag behandla?

SculptX är en mångsidig maskin och du kan behandla områden som mage, rumpa, lår, vader, biceps, triceps, axlar och skuldror. Maskinen har fyra munstycken som gör det möjligt att behandla flera områden under samma session. Passa på att boka två områden samtidigt för att erhålla ett reducerat pris. 

Förslag på kombinationer vid behandling:

  • Mage & armar
  • Mage & framsida/insida/utsida lår
  • Rumpa & armar
  • Rumpa & baksida/utsida lår
  • Lår & armar

Önskar du andra kombinationer? Kontakta salongen per telefon 031-7114452 eller mail info@victornoblesse.se så hjälper vi dig att skräddarsy en kombination efter dina önskemål. Det är viktigt att du hör av dig till oss då vissa kombinationer kan ta längre tid att utföra än andra. 

Prislista SculptX

Två områden

1 behandling       –    3750 kr
4 behandlingar   –    13500 kr
6 behandlingar   –   17700 kr
8 behandlingar   –   19995 kr

Ett område

1 behandling       –    2490 kr
4 behandlingar   –    8900 kr
6 behandlingar   –   11700 kr
8 behandlingar   –   13600 kr

 

konsultation

Boka en gratis
konsultation med Linda

Boka konsultation

SKÖNHET

Innovativa skönhetsbehandlingar

Beauty