Boka ditt besök

Färg & slingorFärg & slingor

Vill du ha en professionellt utförd och vacker hårfärg av en färgspecialist?

Vi på Victor Noblesse har endast utbildade färgspecialister. Tillsammans med dig kommer vi att konversera kring din hårfärg och vad som är möjligt att göra under din behandling. Våra frisörer tävlar årligen i frisörtävlingar vilket är utmanande och kompetenshöjande. Utmärkelserna vi vinner involverar oftast både klippning och färgning på våra modeller. Resultaten i tävlingarna talar sitt tydliga språk.

Brush Leoreal

Hårfärg

Att färga hår är en komplicerad process och det finns väldigt mycket att ta hänsyn till. Dels dina naturliga pigment, hårets kvalitet, om det tidigare färgbehandlats samt vilket resultat som just du önskar. Därför gör vi grundliga analyser av håret innan vi inleder din behandling. Det gör att du kan känna dig trygg när du kommer till oss på salongen.

Ibland kan det ske att vi avråder dig från att göra en viss typ av behandling. Detta gör vi endast om vi anser att ditt hår inte kommer att klara av den behandling som efterfrågas eller om slutresultatet inte kommer kunna möta dina önskemål. Vi kan då se på alternativa vägar att gå för att nå ett resultat du känner dig bekväm med.

Vi vill hjälpa dig att få ditt drömhår, men ibland är det tyvärr inte möjligt.

Inspiration
Organisk hårfärg

Allergivänlig hårfärg

Önskar du en ammoniakfri hårfärg som är snäll mot huden? Vi är stolta att meddela att vi arbetar en allergivänlig hårfärg som ger en fantastik glans och är snäll mot både dig och din hud.

Balayage | Hairpainting | Frihandstekniker

Balayage är en mycket stor och ihållande trend. När vi gör en balayage arbetar vi på fri hand och penslar då slingor eller effekter i håret. Denna teknik används för att skapa en naturlig utväxt med mjuka övergångar i håret.

En balayage gör vi oftast på axellånga eller långa hår. Färgen smälter ut från en mörk botten till ljusa längder utan att vara lika skarp som en ombre, som i sin tur har en hård kant mellan de olika färgerna.

Många Hollywoodkändisar, artister och andra stjärnor har färgat sitt hår med balayageteknik de senaste åren. Vi gör just nu en balayage på ca 80% av våra långhåriga färgkunder.

Slingor | Folieslingor

Som professionella färgspecialister använder vi folie nästan alla gånger vi gör slingor. Det gör att vi kan arbeta med olika färger samtidigt för att få ett naturligt resultat samt komma så nära hårbotten som möjligt. Det blir snyggare och är proffsigare. Folieslingor tar normalt längre tid än vanlig färg.

Helblondering

Vill du ha en mer vågad look? Kanske testa platinumtrenden? En helblondering tillsammans med en nyansering skapar detta uttryck! Denna trend är fortfarande väldigt stor och uppskattas ofta av den yngre kundkretsen. Vi kan hjälpa dig att se om just ditt hår klarar av denna färgbehandling!

WellaPlex | Olaplex

När du bokar en behandling hos oss kan du välja till WellaPlex eller Olaplex som en extra service. Dessa produkter hjälper oss att pusha gränserna för vad som är möjligt att göra på ditt hår under den kemiska processen. Ibland är det t.o.m. ett måste med WellaPlex / Olaplex för att vi ens skall kunna bleka ett redan skadat hår. Men oftast används det för att minimera slitage på ditt hår vid en kemisk behandling och passar därför alla färgbehandlingar.

Denna teknologi skyddar och bygger upp ditt hår på grundnivå! Den är till för alla som på något sätt använder sig av kemiska produkter, behandlingar eller värmeverktyg för att styla håret som tex plattänger, färg, blekning eller dylikt.

Läs mer om WellaPlex

Se fler tjänster

Instagram

Följ oss via
Instagram

Nyhetsbrev

Ta del av vårt
nyhetsbrev