Boka tid
Bruduppsättning inför giftemål Element

Bruduppsättning

Vi hjälper dig på din stora dag! Välj Victor Noblesse som din frisör om du vill satsa på kvalitet, lyx, hållbarhet, rådgivning samtidigt som du får en trevlig helhetsservice på din bröllopsdag.

Hjärtligt välkommen att ringa till oss för personlig rådgivning och bokning av konsultation.

031 – 711 44 52

Brudkonsultation

Vi vill ge dig en upplevelse med maximal service denna betydelsefulla dag. Därför bokar vi alltid upp en timma för konsultation innan du bestämmer dig för att välja oss som din brudfrisör. Vi kompromissar aldrig med kvalitet, så därför är denna konsultation väldigt viktig för både dig och oss.

Efter konsultationen skall båda parter känna sig trygga i vad som ska göras på bröllopsdagen samt vad som måste förberedas till dess. Konsultationen är obligatorisk för en bruduppsättning. Scrolla ner för att se priser för konsultation.

Brudklänning och bruduppsättning av hår

Bruduppsättning

Vi erbjuder dig en behandling på salongen eller så hjälper vi dig på önskad plats, mot en extra avgift (1500kr/frisör & timma samt reseersättning).

Fotografering

Vi kan även erbjuda bröllopsfotografering, antingen i studio eller på platser som ni bestämmer. Vår prisbelönte frisör och salongens ägare, Dani Abunar erbjuder denna helhetsservice direkt på Victor Noblesse. Till skillnad från många andra fotografer erbjuder vi att samtliga bilder som fotas levereras till er som brudpar i högupplöst bildkvalitet. Vi utför även professionell retusch på önskade bilder. Om ni önskar en bröllopsfotografering ger vi ett separat kostnadsförslag för detta. Han kan fota i både studiomiljö eller på plats.

(OBS! Alla bilder på Victor Noblesse hemsida är fotograferade av Dani Abunar som en referens)

Inspiration inom hårvård

Inspiration

Det senaste inom
hårvård och trender

Visa inspiration

Frisörer

En plantskola för ett
flertal stjärnfrisörer

Visa inspiration