Boka tid
Hårfärgning hos Victor Noblesse Element

Färg & slingor

Hos oss arbetar endast utbildade färgspecialister. Tillsammans med dig kommer dom att samtala kring din hårfärg och ta reda på vad som är möjligt att göra under din behandling. Våra frisörer är erfarna och kan avgöra vad som kan göras på ditt hår för att det ska bli ett vackert resultat som inte skadar ditt hår. Många av våra anställda tävlar årligen i frisörtävlingar vilket är både utmanande och kompetenshöjande! Utmärkelserna vi vinner involverar oftast både klippning och färgning på våra modeller. Resultaten i tävlingarna talar sitt tydliga språk. Våra frisörer är otroligt talangfulla och prisbelönade. 

Grunden för en perfekt hårfärg byggs i din konsultation

Vi tar våra konsultationer på största allvar för att det är en essentiell del av ett lyckat frisörbesök. Det är otroligt viktigt att vi får en tydlig bild och förståelse för ditt hårs historia, dina behov, eventuella problem och alla dina hårdrömmar. Konsultationen är nyckeln för att lägga en god grund för ditt besök.

Detta ingår i din konsultation:

· Analys av ansiktsform & drag
· Analys av din hudton & ögonfärg (varm/kall)
· Hur ditt hår fungerar
· Samtal kring dina hårrutiner
· Vilka produkter du använder
· Hur du bäst kan underhålla din färg & frisyr hemma

Hårfärg hos Victor Noblesse

Hårfärg

Att färga hår är en komplicerad process och det finns väldigt mycket att ta hänsyn till. Dels dina naturliga pigment, hårets kvalitet, om det tidigare färgbehandlats samt vilket resultat som just du önskar. Därför gör vi grundliga analyser av håret innan vi inleder din behandling. Det gör att du kan känna dig trygg när du kommer till oss på salongen.

Ibland kan det ske att vi avråder dig från att göra en viss typ av behandling. Detta gör vi endast om vi anser att ditt hår inte kommer att klara av den behandling som efterfrågas eller om slutresultatet inte kommer kunna möta dina önskemål. Vi kan då se på alternativa vägar att gå för att nå ett resultat du känner dig bekväm med.

Vi vill hjälpa dig att få ditt drömhår, men ibland är det tyvärr inte möjligt.

Organisk hårfärg hos Victor Noblesse

Allergivänlig hårfärg

Våra färger är allergivänliga och fria från ammoniak. Är du extra känslig, under 16 eller aldrig har färgat håret innan så rekommenderar vi dig ändå att komma förbi minst 72h innan din bokade färgbehandling för att göra ett allergitest. Vi vill alltid vara på den säkra sidan! Vi avråder barn under 16 att göra kemiska behandlingar såsom färg och permanent då dom ha en förhöjd risk att utveckla kontaktallergier. 

Hårfärg på frihand

Balayage | Hairpainting | Frihandstekniker

Balayage är en mycket stor och ihållande trend. När vi gör en balayage arbetar vi på fri hand och penslar då slingor eller effekter i håret. Denna teknik används för att skapa en naturlig utväxt med mjuka övergångar i håret.

En balayage gör vi oftast på axellånga eller långa hår. Färgen smälter ut från en mörk botten till ljusa längder utan att vara lika skarp som en ombre, som i sin tur har en hård kant mellan de olika färgerna.

Många Hollywoodkändisar, artister och andra stjärnor har färgat sitt hår med balayageteknik de senaste åren. Vi gör just nu en balayage på ca 80% av våra långhåriga färgkunder.

Läs mer om Balayage

Slingor | Folieslingor

Som professionella färgspecialister använder vi folie nästan alla gånger vi gör slingor. Det gör att vi kan arbeta med olika färger samtidigt för att få ett naturligt resultat samt komma så nära hårbotten som möjligt. Det blir snyggare och är proffsigare. Folieslingor tar normalt längre tid än vanlig färg.

Helblondering

Vill du ha en mer vågad look? Kanske testa platinumtrenden? En helblondering tillsammans med en nyansering skapar detta uttryck! Denna trend är fortfarande väldigt stor och uppskattas ofta av den yngre kundkretsen. Vi kan hjälpa dig att se om just ditt hår klarar av denna färgbehandling!

Wellaplex | Olaplex

När du bokar en behandling hos oss kan du välja till WellaPlex eller Olaplex som en extra service. Dessa produkter hjälper oss att pusha gränserna för vad som är möjligt att göra på ditt hår under den kemiska processen. Ibland är det t.o.m. ett måste med WellaPlex / Olaplex för att vi ens skall kunna bleka ett redan skadat hår. Men oftast används det för att minimera slitage på ditt hår vid en kemisk behandling och passar därför alla färgbehandlingar.

Denna teknologi skyddar och bygger upp ditt hår på grundnivå! Den är till för alla som på något sätt använder sig av kemiska produkter, behandlingar eller värmeverktyg för att styla håret som tex plattänger, färg, blekning eller dylikt.

Läs mer om Wellaplex

Inspiration inom hårvård

Inspiration

DET SENASTE INOM
HÅRVÅRD OCH TRENDER

Visa inspiration

Frisörer

EN PLANTSKOLA FÖR ETT
FLERTAL STJÄRNFRISÖRER

Visa inspiration