Boka tid
Extravagant klippning från Victor Noblesse Element

Klippning

En klippning hos oss är inte bara en klippning utan denna behandling ska vara en upplevelse! Därför tar vi alltid minst 60 minuter på oss att klippa dig, 75 min om du har tjockt hår eller önskar en större förändring.

Under din klippning kommer vi fokusera på helheten! Därför tar vi alltid vår tid för att noga identifiera dina behov, önskemål och skräddarsy en klippning som passar just dig. Våra klippningar är för dig som är mån om kvalitet och utförande. Vi kommer alltid ta tid att lyssna till dina önskemål och eventuella problem för att sedan hitta en lösning för dig och ditt hår.

Bästa klippningen för din stil

Målet är alltid att hjälpa dig att hitta din stil och sedan vårda den på ett sätt som passar dig. Vi gör en analys av ditt ansikte och skapar i samråd med dig en stil och form som passar dig och dina behov. Under våra behandlingar ligger service och rådgivning i fokus.

Kurer för skadat hår

Behöver du kanske någon kur för håret eller hårbotten? Vi erbjuder en mängd olika alternativ för att hjälpa med olika besvär. Det finns kurer för att motverka håravfall, mjäll, fet hårbotten, skadade längder och mycket mer.

Vi tvättar ditt hår i vår avskilda schamponering

I en lugn och avslappnad miljö med spakänsla fokuserar vi på din njutning. Vi väljer produkter som passar ditt hår och ger dig även en härlig huvudmassage. Du kan om önskvärt boka in en extra huvudmassage på 15 minuter eller en extra kur för att vårda ditt hår. Möjligheterna är många! Kom ihåg att lägg till din extra huvudmassage eller kur i samband med din bokning.

Rätt produkt för ditt hår

Vi finns här för att guida dig till ett vinnande hårkoncept, med passande produkter för både vård och styling. Allt handlar om dig.

Passa på att ställa alla frågor du har kring din hårrutin!