Boka tid
Extravagant klippning från Victor Noblesse Logo

Hårförlängning

Hårförlängning med mera

Hår som många drömmer om – hårförlängning med Hair Talk. Vi jobbar främst med Hairtalk, då vi tycker att det är det mest skonsamma på marknaden, samt att håret har otroligt god kvalitet.

Det spelar ingen roll om du gör en full förlängning eller om du bara fyller ut ditt hår med ett par paket Hairtalk – resultatet är att du kan skapa fantastiska frisyrer!

Oavsett om ditt eget hår är kort eller långt, tunt eller tjockt, slipper du känna dig begränsad med Hairtalk. Tack vare de skonsamma tejpfästena gäller det även för dig som har håravfalls-sjukdomar som alopeci. Hair Talk erbjuder även olika Hairwear som passar dig med kraftigare håravfall.

Fantastiskt hår för hållbar styling

Drömmer du om glamourösa Hollywoodlockar, vågigt surfhår, strama uppsättningar eller en glansfull page? Med Hairtalks hårkvalitet håller stylingen längre, dessutom håller håret omsättning efter omsättning. Förutom förlängning eller förtjockning kan Hairtalk användas som en quickfix för att ändra färg, form och frisyr. Möjligheterna är oändliga!

Hairtalk Extensions består endast av etiskt handlat tempelhår – vilket gör att du kan bära håret med stolthet.

Vi erbjuder olika metoder av hårförlängning och extensions

/ Hairtalks Tape extensions

En enkel och snabb metod för dig som önskar en hårförtjockning, hårförlängning eller vill skapa färgeffekter i det egna håret. Dem tunna fästena gör metoden nästintill osynlig för ögat och passar därför perfekt till dig med tunt hår.

/ Hairwear – Clip In Extension

Med endast en enkel insättning kan du få det fylliga håret som vi ser på hollywoodstjärnor. Fäst enkelt in hårbitar med klämmor som du fäster i det egna håret. Enkelt skapar du en fyllig glamourös look på bara några minuter.

/ Hairband

Ett Hairband motsvarar mängden hår i en full förlängning. Hairtalkslingor är fastsydd i en elastisk yta som formar sig efter just din huvudform – Den har ett reglerbart band som gör att du kan ställa in storleken efter ditt huvud.