Boka tid
Extravagant klippning från Victor Noblesse Element

Ögonbryn

Fyller du dagligen i dina bryn? Nu kan du få dina drömögonbryn på ett par timmar!

Ett par välformade bryn kan verkligen rama in ett ansikte. Är du en av dom som inte samma förutsättningar för att forma fram ett par perfekta bryn med enbart dina egna strån? Då är detta behandlingen för dig!

Microblading är en behandling där tunna strån skärs in i dina bryn med en nanonål. Varje strå görs för hand och anpassas efter din befintliga och önskade form. Färgen som tatueras in blandar vår duktiga terapeut på plats, så att den harmoniserar med dina toner. Strå för står kommer ett fylligare och mer definierat bryn fram.

För en mjukare och naturligare look så räcker det med endast microblading. Men för lite mer definition så kombineras detta även med skuggning. Microblading + skuggning är behandlingen de allra flesta väljer.

Behandlingen går att göra på alla, du behöver inte ha några egna strån alls. Så varesig du har alopecia eller har bryn som vägrar komma tillbaka efter 90-talets trender, kan du nu få dina drömbryn!

Behandlingen tar ca 2 timmar och resultatet håller ca 24 månader. För att bibehålla resultatet kan du komma på återbesök ungefär var 18e månad.