Boka tid
Element

Butt lift

Vi en så kallad Butt Lift kombinerar vi olika behandlingstekniker med vår fantaiska Cryo T-shock för att forma och lyfta din bakdel.

Vanligtvis fettfryser vi området under rumpan för att få det att minska i volym, de i sin tur definierar konturerna av rumpan. Sedan kombineras detta med toning och uppstramning av själva bakdelen.

Fettfrysningen och toningen är smärtfri och känns som en massage, med något kalla händer. Genom att behandla ett och samma område intensivt med kyla och värme i kombination kan vi kristallisera fettcellerna. Detta gör att dom elimineras helt. En fettcell som dör, kommer aldrig tillbaka igen.

Då alla kroppar och rumpor är olika ser alla behandlingar inte exat likadana ut. Tillsammans kommer du och din terapeut kommunicera fram vad som är viktigt för dig och jobba efter det. Din terapeut kan därefter skräddarsy behandlingen efter dig för att ge dig maximal effekt.

Du kan kombinera fettfrysning med cellulitbehandling eller vår nya maskin SculptX som hjälper dig med muskeldefinition, fettförbränning och kroppstoning.