Boka tid
Element

Cellulitbehandling

De flesta kvinnor och även män har celluliter, som är svåra att eliminera genom kost och motion.

Med Cryo T-Shock försvinner celluliter genom att fettdepåerna minskas och huden stramas upp. Behandlingen är varken kirurgisk eller smärtsam, men genererar säker minskning av fettlagret med direkt mätbara resultat!

Celluliter är slaggprodukter som satt sig i bindväv och fettvävnad. Ofta är det dålig blodcirkulation på områden som har celluliter. De fettnedbrytande hormonerna är blodburna och därav är fettnedbrytningen ganska dålig på områden med celluliter. I cellulitbehandlingen är det snabba svängningar mellan kyla och värme som ökar blod cirkulationen maximal. Detta gör att lymfcirkulationen blir bättre och huden kan då renas från slaggprodukter. Låga temperaturer har även en utslätande effekt på huden och renar kroppen på gifter.

Behandlingen känns lite som en massage, med något kalla händer. Du kan välja att behandla vilket område du vill. Vanliga områden att behandla mod celluliter är lår, rumpa, vader, mage & armar. Du och din terapeut kan komma fram till vilket område som är lämpligast för dig att börja på. Vid större kurer kan vi sedan alternera områden vid de olika behandlingstillfällena och även kombinera med ex. fettfrysning eller huduppstraming.

Du kan även kombinera detta med vår nya maskin SculptX som hjälper dig med muskeldefinition, fettförbränning och kroppstoning.