Boka tid
Extravagant klippning från Victor Noblesse Element

Fettfrysning lår

Vi jobbar med vår fantastiska Cryo T-shock för att behandla dina lår. Fettfrysningen är smärtfri och känns som en massage, med något kalla händer. Genom att behandla ett och samma område intensivt med kyla och värme i kombination kan vi kristallisera fettcellerna. Detta gör att dom elimineras helt. En fettcell som dör, kommer aldrig tillbaka igen.

Du kommer aldrig att bli av med alla dina fettceller, och det är inget du vill heller! Dom är viktiga för din kropp och hälsa. Men ett överflöd av dessa celler på ett visst ställe som dessutom är större i volym, är inte nödvändigt och det är här fettfryning är så himla bra!

När vi gör fettfrysning på låren, så kan vi behandla ett område som är ungefär lika stort som ett A5-ark på respektive lår. Detta är för att kroppen sen ska orka rensa ut fetcellerna och ge dig ett optimalt resultat. Du och din terapeut kan komma fram till vilket område som är lämpligast för dig att börja på. Vid större kurer kan vi sedan alternera områden vid de olika behandlingstillfällerna.

Du kan kombinera fettfrysning med cellulitbehandling eller vår nya maskin SculptX som hjälper dig med muskeldefinition, fettförbränning och kroppstoning.