Boka tid
Häftig frisyr klippning Element

Huduppstramning mage

Har du lös hud som du önskar strama åt efter exempelvis viktminskining eller graviditet? Då är detta behandlingen för dig!

Denna behandling fokuserar på att strama upp lös hud genom en speciell kombination av värme och kyla. Behandlingen boostar kollagenproduktionen vilket resulterar i en stramare och mer elastisk hud.  ”Huduppstramning mage” är passande för dig som inte har så stora fettdepåer du vill jobba bort, utan istället hjälpa huden att tighta till sig.

Behandlingen tar 30-60 minuter beroende på hur omfattande området du vill behandla är. Vi rekommenderar att minst 4-8 behandlingar görs för att få ett bra och långvarig resultat.

Vid kurer (flera behandlingar) kan vi kombinera fettfrysning med huduppstramning om önskvärt för att möta dina behov. Vissa behöver mest huduppstramning med lite fettfrysning, andra får best resultat av motsatsen. Din terapeut kan skräddarsy dina behandlingarna efter dina behov och önskemål.

Cryo T-shock går perfekt att kombinera med vår nya maskin SculptX som hjälper dig med toning, muskeldefinition och fettförbränning!